Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın asayiş hollerinin cidar, tavan ve oturakında hiçbir üstıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 an dayanıklı örek ve en azca 90 dakika dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılması gerekir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki vukuf birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza paha katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtlı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin birebir izin olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dünyaa hakikat açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında birinci sınıf meyveları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yeterli olacaktır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve zeminında hiçbir yanıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı tavsiye ederiz. 

Yangın kapılarının üretim amacı âdem evladı sağlığını yangın ve tütün Yangın Çıkış Kapısı gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Kaçış muhtevain kullanılmasına onay verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en güçlükle basamak yaygınliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair binalarda 125 mm' den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü beraberinde cidar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı muhtevain insanların dumandan zehirlenmesine pürüz olan müstacel vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere mecmu kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak bâtınin tıklayın.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının kesifı cimriya kapanmasını esenlamaktır.

Report this wiki page